Cartierul din Bucureşti unde apartamentele s-au scumpit cu 7.000 de euro în numai două luni Galerie Foto

Preţul mediu al apartamentelor vechi cu trei camere din Bucureşti a ajuns la 77.200 de euro în luna iunie, nivel similar cu luna mai a acestui an şi în creştere cu aproape 0,5% comparativ cu iunie 2014, potrivit Indexului imobiliar al ZF realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. 
 

Chiar dacă în ultimele luni au existat fluctuaţii de câteva sute de euro în plus sau în minus, în general preţul apartamentelor vechi s-a stabilizat în ultima perioadă.

Din cele 20 de zone analizate în Indexul imobiliar al ZF, doar în trei se înregistrează în prezent preţuri medii la locuinţele vechi de trei camere de peste 100.000 de euro. Cele mai scumpe sunt zonele ultracentrale, Piaţa Unirii, unde proprietarii cer 127.000 de euro, respectiv Piaţa Victoriei, cu un preţ de 115.000 de euro. Şi cartierul Aviaţiei, aflat în nordul Capitalei, se încadrează peste pragul de 100.000 de euro, în contextul în care în medie proprietarii scot la vânzare apartamentele vechi de trei camere la circa 107.000 de euro.

Continuarea pe ZF Corporate